Ћир Lat
trpeza

Добродошли!

Ресторан ТРПЕЗА послује скоро две деценијe са изузетним успехом. Све смо већи и поноснији. Постали смо симбол Београда, квалитета и добре услуге. Похвале стижу са свих страна, наравно, најдраже су оне од конкуренције, која признаје да смо јединствени.

Фантастична кухиња, пријатно и љубазно особље, професионална услуга, довели су до тога да наша ТРПЕЗА има велики број сталних гостију и да овај ресторан постане један од најбољих у Београду.

Изузетно пријатан амбијент ресторана, топле боје преовладавају простором. Налазимо се у Малом Мокром Лугу  у улици Народног Фронта 44.

На овој локацији имамо преко 150 места. Ипак, резервација је неопходна, нарочито у дане викенда. Организујемо све врсте прослава, рођендане, крштења, свадбе ...

Не престајемо са усавршавањем, понуда наше кухиње је све разноврснија. Пажљиво одабране намирнице, свеже и квалитетне, једини су састојак наших јела. У нашој понуду су фантастични  специјалитети са роштиља, јела испод сача, спремљени по традиционалном рецепту, а пре свега с љубављу.